top of page

Diensten

Europese vlaggen

Debiteurenbeheer- en incassopraktijk

Sinds de oprichting in 2014 exploiteren wij een debiteurenbeheer- en incassopraktijk. Wij staan verschillende klanten bij. Van privépersonen en kleine ondernemers tot multinationals, in heel Europa. Wij onderscheiden ons van de concurrentie, door uw vorderingen niet alleen buiten rechte te incasseren, maar zo nodig ook in rechte.

Rechtspraktijk

Behalve een debiteurenbeheer- en incassopraktijk, exploiteert Cap Debitum een rechtspraktijk. Dat komt vooral door de toenemende vraag van onze cliënten. Cap Debitum staat verschillende klanten bij op het gebied van privaatrechtbestuurs(straf)recht en internationaal privaatrecht. Dankzij onze specialistische kennis en jarenlange ervaring hebben wij vaak succes en zijn wij de vaste sparringpartner van verschillende advocaten en (andere) juristen.

Contract tekenen
Justice Scale

Bindend advies

Met ingang van 25 maart 2022 zijn wij als lid van de geschillencommissie verbonden aan Stichting DigiDispuut. Stichting DigiDispuut behandelt en beslist geschillen tussen handelaren die zijn aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur en consumenten. De uitspraken van Stichting DigiDispuut zijn bindend voor de partijen.

Diensten: Diensten

Vraag een offerte aan

Bedankt voor de inzending!

Diensten: Offerte
bottom of page